Jul!!

Då va den här julen nästan förbi.. Så många förberedelser sen är det över på ett litet kick! Men mysigt har vi haft det :)

Dagen före jul firade vi uppe i byn hos Pontus familj. Farmor Sara hade gjort massa god julmat. Speciellt god var hennes jansson! Mmmmm... Lova o Saga åt också duktigt :)
Sen blev det dags för paketöppning. Ingen överraskning direkt att de flesta paketen var till tjejerna va?
Massa fina kläder, lite leksaker o blöjor! Haha, perfekt! Efter att ha busat o lekt med sina nya saker var det dags för trollungarna att sova. Vi hade tagit med pyjamas, välling o resesängar så dom kunde sova medans vi spelade Bingolotto. Jag vann på båda mina lotter! 100 kr o två Sverigelotter, alltid nått ;) När vi skulle åka hem vaknade Saga så fort vi petade på henne men Lova sov medans vi tog på henne overallen, hela bilfärden hem, avklädning o när vi la henne i sängen. Trött flicka ❤

Julafton började med julgröt här hemma med samma fina sällskap som dagen innan. Strax innan Kalle Anka trillade mamma, pappa, Sofie o Nicke in. Så mysigt att äta lite julgodis o titta på julfavoriterna med familjen. Sofie hade gjort snickers, rocky road o knäck :) Sen var det dags för julmiddag. Perfekt att köra lite knytis! Vi åt så det nästan kom ur öronen på oss men ändå blev det massa mat kvar... Mina favoriter på julbordet är prinskorv o mimosa. O jansson! Till sist var det dags att dyka ner i havet av julklappar som tomten skickat med mormor :) Heeeelt galet vad mycket paket... Naturligtvis var paketsnörena o äta paketpapper det roligaste ;) Flickorna fick massa kläder, jättestora gosehästar, ryggsäckar, skrållandockor o mycket mycket mer! Jag fick en jättefin välkomstmatta o rumpvärmare till sadeln :) Mormor ska också få en julklapp men den har inte kommit än.. Men snart så.

Hoppas alla ni också har haft en fin jul :)
Stor kram till er alla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0