Klätterapor!

En blomkruka på golvet o två ungar i fönstret... Jag blir helt jäkla nervklen! Att ramla ner i soffan var bara kul.. Än så länge. Hur kan två så små ungar ta sig fram o upp överallt?!


Pulka hit o pulka dit ;)

Jag längtar efter våren men Lova o Saga verkar gilla vintern... För på vintern kan man åka pulka! Bästa som finns o fort ska det gå ;)

Pontus o Kent fick dra dessa små troll tills de var alldeles svettiga! Men så roligt tjejerna tyckte att det var :)


Vildmarkscupen i Svartnäs :)

I lördags gjorde tjejerna sin debut på skotercross tävlingen i Svartnäs :) Pappa Pontus jobbade som flaggvakt så världens bästa extra morsa Lina o bästa Pärlan erbjöd sig att hjälpa till med trollen ❤️ Vilket behövdes! Jag hade aldrig orkat dra båda pulkorna o jaga tjejerna själv... Tydligen kan mina flickor gå ute i skor o overall! När lärde dom sig det?! Jag som alltid kånkat o burit dom när vi varit ute.. Men nu är dom dagarna förbi! ;)

Det var spännande att titta på allt folk o alla skotrar!


Uggla är kung!

Vilken kväll det blev! God mat, fina vänner o en kanon bra show :) Magnus Uggla kan verkligen underhålla. Tror Pontus är nöjd med sin present :)


På väg till Sthlm :)

Min 30 års present till Pontus är tåg ner till Sthlm o se Magnus Uggla ikväll på Hamburge börs :) Vi sover på hotell en natt sen åker vi tåg hem igen. Ska det bli riktigt roligt att se om Ugglas show är lika bra som omdömena säger :) Hoppas hoppas!

Nu sitter vi på tåget o har ca en timme kvar.. Kanske borde passa på att vila lite? :) Vi ska äta middag med godingarna Jessica o Gustav innan Uggla. Treeeevligt värre ❤


Kvalitetstid...

I fredags lämnade jag hus o hem för att äntligen få lite egentid... Det har varit några väldigt tuffa veckor när allt bara känts kämpigt. Sjukdomarna på flickorna avlöser varandra, det bråkas o kivas, nya bulor o blåmärken varje dag...

Så nu åkte jag ner till Enköping där Ahmanda bor. Ett dygn när jag bara kunde njuta av att bara vara... Vi var till det jättefina stallet där Ahmanda rider. Jag fick provrida en riktigt fin häst :) Så roligt att sen se Ahmanda rida samma häst... Så snygga ihop! På kvällen blev det vin, bastu o massa snack :) Sov som en stock hela natten! På lördagen var vi till stallet igen o pysslade lite.. På em var det dags att åka hem men vilken skillnad det var i kroppen! Jag kände mig pigg, glad o längtade faktiskt hem lite :)

Hoppas Manda skyndar sig upp hit snart så jag får se hennes söta fejs snart igen :)


Terapi-bak :)

Igår fick jag äntligen sätta händerna i en deg igen! Jag mår bra när jag får baka o vara lite kreativ :) Men det är inte lätt att baka när man har två troll hängandes i byxbenen... Tur mormor o morfar kom förbi o busade så jag fick knåda klart :)

Så nu finns det hemmagjorda semlor i kylen när farmor, farbror o Berit kommer :)


Bus i skåpen

Idag har vi varit hem till morfar o inspekterat det blivande köket! Kommer bli så snyggt :) Lova o Saga tyckte det var skoj att provsitta i alla skåpen :)

Trollungar!


Älskade små ungar!

Det bästa som finns måste vara barnskratt! När Lova o Saga skrattar försvinner alla mina problem o bekymmer ❤

Visst är vi fina i våra onepice som vi fått av morfar? ;)


Lova o Krokodilen

Det finns en leksak som Lova älskar. Det är en krokodil i trä som man kan dra efter sig o då rör den sig roligt :) Lova har den där klapprande krokodilen med sig överallt... Till o med i soffan. Saga har en snigel som är minst lika fin :) Skulle Saga försöka ta Lovas krokodil då smäller det! Eller grinas... Tur Saga tycker om sin snigel ;)


Sporty's saves the day!

Efter att ha varit instängda hemma var det äntligen dags att få komma ut o busa :) Vi mötte upp fina Emelie vid Sporty's lekland sen kastade vi oss i bollhavet! Saga är som vanligt inte rädd för nått, hon sjunker bland bollarna men skrattar ändå. Lova sitter helst i knä o plockar o kastar bollarna. Sen började springet... Ungarna först o jag o Emelie efter. Dom är bra snabba dom där små krypen! ;) Enda lugna stunden jag o Emelie fick var när Lova o Saga försökte krypa upp för rutchekanan! Tur dom har ett fik på Sportys för vi behövde verkligen lite fika för att orka med. Efter ca 2,5 timmars bus rullade vi hem o töserna somnade direkt... Perfekt ;)

Tack Em för att du ville följa med. Hade inte klarat det själv!


Saga den våghalsiga...

Saga verkar inte ha några spärrar alls! Hon är högt, låg o överallt! Idag hittade jag henne sittandes på vardagsrumsbordet... Detta barn ger mig gråa hår!


Vinterpromenad...

Äntligen är jag på benen igen! 24 timmar efter det att jag började må dåligt vände det... Så skönt att kunna vara mamma igen o inte en ihoprullad boll på badrumsgolvet ;)

Idag jobbar Pontus så det är bara jag o tjejerna hemma. Vi tog en välbehövlig promenad i den friska luften. Tyvärr har det kommit massa snö så det var riktigt tungt att dra pulkorna.. Trollungarna verkade bara tycka att det var roligt att se mamma svettas o stånka ;) Vi hälsade på hästarna, hämtade posten o tog en promenad på ängen :)


Saga o mostermys

Syster/moster sov hos oss fredag till lördag o då skulle det mysas o busas :) Saga tyckte att det var skoj att leka tittut med snuttisen ;) Mina gosisar!


Magsjuka...

Det verkar som om den här lilla familjen aldrig ska få vara friska o krya... Tjejerna har varit snoriga o hostiga ett par dagar, Pontus började må lite fuffens i onsdags o blev sjuk på torsdagen. Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig men icke!
I natt började jag må illa o vid 6 fick jag skynda mig upp o kräkas... Sen dess har jag legat nerbäddad på badrumsgolvet med täcke o kudde. Försöker jag mig på en klunk vatten åker det antingen rätt igenom mig eller kommer upp lika fort... Jag är så törstig! Ett glas med isbitar är det enda jag fått i mig o lycktas behålla på hela dagen... Men en sak kan jag trösta mig med, hellre att jag är sjuk än mina flickor!


RSS 2.0