Bloggtorka o marknad

Äntligen verkar blogg.se appen fungera igen! Som jag har längtat, har haft lite bloggabstinens ;) Men nu kommer det trilla in lite försenade inlägg! Håll till godo :)

Förra helgen var jag, mamma, Lena o småttingarna till Dala-Järna på marknad :) Moster Monica o Stefan var också med. Lite tråkigt väder men annars hade vi det bra! Jag shoppade en tunika, en långklänning o supersöta lampor till tjejernas rum ❤ Langos till lunch för min del medans tjejerna fick kyckling o ris av mormor. Karuseller hann vi också åka :) Skoj skoj! På vägen hem åkte till moster Ammi i Björbo. Lova o Saga blev lite små förtjusta i min kusin Oscar ;) Det skulle sittas i knä o gosa :)

När vi kom hem hade pappa Pontus o Henrik hägnat in hela baksidan på gården :) Så nu kan man släppa trollungarna fria ;)


En midsommarhälsning ❤

Trevlig midsommar önskar familjen Jacks/Larsson ❤


En bra dag!

Idag har vi haft en riktigt bra dag! Morgonen var grå o regnig men vi tassade upp kl 6.30 o direkt efter frukosten gick vi ut. Vi matade hönsen , lekte i sandlådan sen ville tjejerna gå till P-O o Birgitta o låna studsmattan. Vi hoppade o skuttade tills vi var svettiga alla tre ;) Efter lite bus o fruktstund var det dags o sova middag. Jag somnade på soffan en stund.. Lyx!

Lagomt till att vi hade vaknat kom tjejernas supersöta tremänningar, Emelie o Emma :) Det skrattades o busades så dom märkte inte ens att jag försvann ner till stallet ;) Efter lite fika lekte vi på gården alla tvillingar i sandlådan o jag gick o plockade dom sista fina liljekonvaljerna.

När Emma o Emelie sagt hejdå åkte vi upp till morfar i Åg. Det var så varmt o skönt så jag klädde av tjejerna o lät dom känna på vattnet lite. Saga sprang i o stannade inte förens vattnet nådde långt upp på magen. Naturligtvis var jag vara en armslängd ifrån hela tiden! Lova var nöjd med att sitta i strandkanten o plaska :) Vilka små badmonster vi har :) Korv med bröd till middag innan vi åkte hem för att krypa ner i sängen!

Ja ni ser, en väldigt bra dag ❤


Älskade bustroll!

Tänk vad roligt att ha en tvillingsyster! En vän som alltid finns där, dag som natt. Nån som man alltid kan busa o leka med. Nån att gadda ihop sig med mot mamma o pappa ;)


Soffpotatisar ;)

Mina trollungar kan verkligen det där med att mysa :) Varje morgon gosar vi ner oss i soffan o tittar på bollibompa en stund :)


RSS 2.0