Smultronstället i Åg ❤

Vilken himla tur att mormor o morfar slog till o köpte sommarstugan i Åg. Efter allt fix o trix har det blivit en riktig idyll! Alla vi älskar att vara där. Längtar efter att få ta första doppet i sjön, plocka smultron med Lova o Saga, grilla o sitta på altan en sen sommarkväll ❤


Rabarbertider! :)

Igår var jag hem till Pilbo o passade då på att nalla rabarber sen åkte jag hem till svärmor o nallade lite där också! Så igår kokade jag rabarbersaft med citron o idag har jag gjort rabarbermarmelad :)
Längtar efter lite kex, brie o marmelad... Mmm, gottis! Nån annan som vill bli av med rabarber eller nå andra bär/frukter? Det har va så kul så nu ska stora kokboken fram :)


Livet på landet ❤

Livet på landet är verkligen det enda rätta för mig. Är så glad att våra barn får växa upp på ett sånt här fantastiskt ställe ❤


Lova, Saga o bästisen Alva åker rutchekana på rampen!


God morgon!!

Kl 6.30 var det uppstigning i morse men jag var upp redan 4.15 o gjorde välling åt Lova... Sen somnade jag om lagomt till Pontus klocka ringde! Typiskt... Men sen somnade jag om igen. Skönt! Nu sitter vi o myser framför bollibompa innan vi ska äta lite frukost :)


Bustrollen buggar ;)


På bättringsvägen...

Saga mår bättre men är fortfarande lite tagen, stackarn.. :( Vi försöker hålla oss till lite snällare mat o det verkar fungera. Hoppas, hoppas bara att det är över nu o att resten av familjen klarar sig!

I måndags kalasade vi på piggelin i värmen. Tänk att en sån liten pinne kan vara så god! O att äta den i strålande solsken hemma på gården gjorde den ännu godare ;)




Sicken dag...

Idag var planen hela lilla familjen skulle åka till Lassols gård med Lucette. Det är ju dags att betäcka henne nu :) Men våran plan sprack rejält när Saga i natt började kräkas.. Vi trodde att vi skulle komma åka ändå men när frukosten kom upp lika snabbt som den kom ner förstod vi att det var kört... Ett samtal o 20 min senare kom världens bästa faster o farbror hit ❤ Saga fick bli ompysslad o Lova fick följa med mig o Pontus. Först ville inte Lussan inte bli hämtad i hagen sen ville hon inte kliva på transporten.. Gaaaah! Sena var vi också... Men efter att matte ilsknast till lite o visat vem som bestämde så gick hon lydigt in!
På lassols visade undersökningen att hon inte var riktigt redo för semin. Så hon får vara kvar några dagar så dom kan hålla koll på henne... Hoppas att hon kommer igång snart!

Saga har nu inte kräkts på 12 timmar. Hoppas att det är över! Så hemskt att se sitt barn gråta förtvivlat för att hon är hungrig o törstig för att nästa sekund kräkas upp allt... Usch! Lilla hjärtat ❤

Saga o pappa sover middag i hammocken ❤


Dalahoppet :)

I torsdags packade jag in Lova o Saga i bilen o åkte till Lugnet för att kolla på Dalahoppet. Jag var lite nervös över hur det skulle gå att åka ensam på nått sånt här.. Man vill ju inte att ungarna ska fara runt o skrämma hästarna. Men mina fina tjejer skötte sig så duktigt! Nästan tre timmar satt dom nöjda i vagnen o tittade på tävlingarna :) När hästarna galopperade förbi utbrast båda "iiiiihhhiii" och "håpp håpp"


Vår!

Så här såg det ut när vi hälsade på mormor o morfar i Åg i helgen :) Fantastiskt vackert med vitsippor överallt! Lova o Saga stortrivdes med att busa på gården :)


Familjen ❤

Min fina, älskade lilla familj ❤ Ni är det bästa som hänt mig!


Grillkväll :)

Igår hade vi en riktigt mysig kväll med Jessica, Gustav, Emmelin, Carina, Matte o Douglas :) Det regniga vädret som hållt i sig hela dagen sprack upp o bjöd på solsken, härligt! Doften av nygrillat, lite bubbel i glaset o busa med alla våra fina ungar gjorde att man fick riktiga sommarkänslor ❤

Först fick knattarna lite middag o sen fick vi vuxna äta grillat. Korv, kött, majs, hallomi, klyftpotatis, avokadosallad o såser. Till efterrätt hade Jessica gjort mango o passionsglass :) Så gott!

Tack fina för en toppenkväll ❤


Bygge pågår!

Idag är det full aktivitet på gården. Det hamras, spikas o sågas.. Pontus o tjejerna bygger en sandlåda :) Lova o Saga älskar att få vara med o hjälpa sin pappa ❤


Kramkalas med Ella ❤️

Idag har vi haft besök av Carro o Ella på förmiddagen :) Vi busade inne, fikade, busade ute på gården o åt pannkakslunch :) Flickorna lekte väldigt bra ihop så mammorna kunde dricka kaffe o prata lite. Efter ett sockersött o rejält kramkalas sa vi hejdå!
Lova o Saga somnade på fem minuter o sov sen i två timmar.. Då hann jag städa undan lite o sova på soffan en stund. Skönt!


Fina hästarna..

Lova välte leksakslådan, grävde o hittade det hon letat efter.. Sina hästar! Sen satt hon på leksakslådan o lekte med sina hästar hur länge som helst :) Stackars Saga fick inte komma i närheten av hästarna, då Lova vrålade o viftade bort henne. Tur Saga nöjde sig med att sitta hos mamma istället :)


Ute o busar


RSS 2.0