Bästa påsken ever!

Den här påsken har helt klart varit min bästa! Firat med familjen utan några måsten eller stress... Bara tagit dagarna som de kommit :)

Hälsade på Pontus mormor med mina små påskkärringar o myste med systermoster på skärtorsdagen. Anglade o umgicks med trevligt folk på fredag fm sen middag o bus i Åg med mormor o morfar. Anglade, grillade o åkte fyrhjuling i Åg på lördag fm. På em tog jag o Jessica en tur på Lussan o Peace. Idag har vi busat o sagt hejdå till finaste stockholmarna som skulle åka hem o sen fick vi besök av Joanna, Johan o lilla Ingrid :)

Så himla härligt att ha tid för varandra o bara vara ❤


Glad påsk!!

Glad påsk önskar vi på Bölsvedens ljuvliga nejer ❤


Hundtokiga unge!

Idag åkte jag o tjejerna till Pilbo för att leka lite med morfar :) Men Lova hann knappt hälsa på morfen innan hon dök ner i hundbädden. Hundgalnare unge finns nog inte... Det klappas, pussas, kramas o pratas med dessa hundar! Saga tycker också om hundarna men är inte lika fanatisk ;) Hundarna är jättesnälla o tålmodiga, till o med Ally som har varit lite skeptisk... Nu viftar hon på rumpan o kan smyga iväg en liten puss när tjejerna sätter sig bredvid henne.

Det galopperar till lite i hjärtat när ungar o hundar myser så fint ❤


En känsla av vår!

I morse när jag vaknade kunde jag inte låta bli att få lite vårkänslor :) Solen skiner, fågelkvitter o påskliljor i fönstret. Gulliga svärmor kom igår med stoooora påskägg åt tjejerna, påskliljor o en jättefin påskkyckling i betong åt mig o Pontus <3
Så nu längtar jag till påskfirandet!



Banka banka!

Tänk vad roligt det kan vara att banka på fönstret! Huliganbarn :P


En söndag i bil :)

Igår spenderade jag o Jennie ca 7 timmar i bil.. Men det var det värt! Jennie skulle möta upp en häst i Örebrotrakten så jag följde med som sällskap. Vi hade fint väder o Jennie hade packat en riktigt god matsäck så jag bara njöt :) Vi hittade en idrottsplats strax söder om Örebro där vi kunde stanna o möta upp Chippen som han kallas. Spännande o se vad det var för kuse som backade ur transporten! Tror inte Jennie vart besviken... Vilken sötnos! Trots att han stått flera timmar i transport var han hur cool som helst :) Ägarna promenerade honom en sväng o sa hejdå, några tårar blev det också... Dom har fött upp honom så det var lite känsligt! Sen klev den duktiga killen raka vägen in i vår transport o vi gled hemåt. Han stod så lugnt o snällt hela vägen hem :) Väl hemma i stallet fick han bekanta sig lite med dom nya kompisarna Kalle, Madicken o Anton.

Hoppas verkligen han är det kap han verkar vara! Kommer nog bli en riktig snygging ;)


Cupcakes <3

I förrgår när tjejerna sov middag passade jag på att baka, den här gången blev det vaniljcupcakes med vit chokladfrosting :) Väldigt maffiga o goda!


Min älskade lilla loppa!

Jag har sagt det förut o säger det igen.. För mig finns det inget bättre än att höra Lova o Saga skratta!

Idag har Lova varit på riktigt bushumör! Hon ställer sig upp på Bobby caren, släpper händerna o skrattar :) Mamma sitter där med hjärtat i halsen men den busiga minen o bubblande skrattet väger upp det, alla gånger ❤


Besök i fårstallet :)

Idag fick jag, Lova o Saga följa med Malin till ladugården o hälsa på hennes fina får :) Det var lite läskigt i början men det släppte snabbt! Tre får o en bagge fick vi klappa lite på. Lova tyckte det var roligt att mata fåren, ett strå åt gången :) Saga tyckte att det var roligast att hjälpa Malin sopa... Vet inte om hon var till nån större hjälp men men!

Tack Malin för att vi fick komma o busa!


Saga Klätterapan Jacks...

I morse medans jag höll på att byta blöja på Lova hörde jag ett skramlande ljud, då var det Saga som satt på diskbänken o rasslade med kaffebryggaren! Att dra ut lådorna o använda dom som trapp fungerar tydligen utmärkt..
På eftermiddagen försökte hon sig på samma sak igen då hann jag på henne!

Jag kommer vara gråhårig innan jag ens fyllt 30...


Pussgurkor!

Jag tror Lova o Saga har blivit pussjuka! Idag har det busats o pussats från morgon till kväll ❤️


Trötta skotertjejer ;)

Efter några mil i pulka på en guppig skoterled började allt kaffe göra sig påmint.. Tyvärr när ungarna sov som bäst i min famn! Pontus fick ta Saga o Lova la jag på sätet så jag kunde krypa ur pulkan o springa på dass när vi var uppe o kollade till stugan i Hynn. När jag var på plats i pulkan igen fick jag båda sovande tjejerna i famnen igen o vi kunde fortsätta hemöver!

Våra duktiga tröttmössor ❤


Härlig skoterdag!

Igår hade en riktigt härlig dag! Det var skoterdag på Gryfsen så vi passade på att göra en utflykt. Vi fick låna Wallins skoterpulka så hela familjen kunde vara med :) Pontus på skotern, jag o trollen i pulkan. Det var riktigt mysigt o tjejerna älskade att åka i pulkan :) Uppe på Gryfsen var det skoter tipspromenad men det hoppade vi över. Det fanns korv m bröd, hamburgare o gulasch att köpa :) Jättetrevligt initiativ! På vägen hem somnade både trollen i min famn... Älskade små ungar! När vi kommit hem igen o klev ur pulkan började Lova tokgrina... Hon ville åka mer skoter! ;)

Flera såna här dagar tack!


Min lilla bokmal ❤️

Lova, det är mammas flicka det :)
Här sitter hon i tvättkorgen o läser Nicke Nyfiken ❤️


Morgonmys!

Morgonmyser med mina älsklingsflickor :)


RSS 2.0