Ont i hjärtat!

Usch vad ont det gör i mammahjärtat när barnen är sjuka... Natten till måndag blev det nästan ingen sömn för nån av oss. Saga skrek o hade ont i magen :( Lova vaknade av sin syster o blev ledsen hon med... Pontus stannade hemma från jobbet för att hjälpa till med sina flickor. Jag hade aldrig överlevt måndagen utan hans hjälp! Det är väldigt svårt att fördela uppmärksamheten rättvist på två små i vanliga fall men när en av dem vill ha all uppmärksamt o närhet hela tiden då sitter man i sjön om man är ensam. På måndag eftermiddag fick vi iallafall komma ner till Bvc på en koll. Febern hade gått ner men eftersom hon hade ont i magen fick hon ett microlax. Det blev ett litet resultat så nu hoppas vi förstoppningen gett med sig... Tyvärr kan man få lite magknip efter att man blivit laxerad så Saga fortsatte knöla under kvällen o natten..

Idag klarade vi oss iallafall utan pappa Pontus hjälp. Båda tjejerna har varit ganska trötta efter några jobbiga dygn men glada :) Vid tretiden åkte vi hem till mormor o morfar för att äta middag o säga hejdå till mormor som beger sig till Turkiet en vecka! Det behövdes inte många minuter i bilen innan båda flickorna sov som stockar o nu är dom nerbäddade i sina sängar :)

En trött skruttSaga


Kommentarer
Postat av: Amanda

Esther blev trög i magen ett tag efter att vi börjat med "vanlig" mat. Så vi struntade i den några dagar och ammade bara och då blev det bättre igen. Vill du prova sjalar/sele (funkar att ha på ryggen) så säg till! Smidigt när två vill vara nära samtidigt :)

2012-05-30 @ 08:22:23
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jobbigt när barnen får problem med magen. Man känner sig ju så hjälplös! Min junior hade jättebesvär när han var liten och vi åkte ut och in på lasarettet. Inget hjälpte mer än ett kort tag. Hans problem försvann helt när han fick en slurk nyponsoppa varje dag! Helt klart värt att prova. Lycka till!

2012-05-30 @ 10:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0