God natt älskade Callisto J.

Idag kom dagen jag önskade att aldrig skulle komma. Dagen min fina Calle fick somna in. Han ligger nu i skogsdungen i sin favorit hage. Innerst inne vet jag att det var rätt, att det var dags att låta honom gå men det gör så ont i hjärtat av att veta att han inte finns längre.. Min stora kärlek!

Nu älskade vän kan du hoppa hur högt du vill, sparka bakut o bocka i vild galopp, välta skottkärror o jaga kanadagäss hela dagarna. Tack för allt finaste Callisto J <3Usch så synd...

Nu har vi varit på ultraljud med Lucette o tyvärr fanns det ingen fölbebis i magen :( Jag var inställd på att det var 50/50 men jag blev jättebesviken... Jag ville verkligen ha ett föl att se fram emot. Speciellt när Calle snart kommer att galoppera vidare.. Men jag o Lussans ägare har gjort dealen att jag kunde behålla Lussan ett år till o göra ett nytt försök om det inte tog sig i år. Det får nog bli så. En fördel är ju att jag hinner lära känna Lussan bättre, kanske snubblar över en mer passande hingst. Nu ser jag fram emot att prova rida Lucette. Det är inte helt fel att sitta på hästryggen i skogen en fin höstdag :)

Det blev inte som jag tänkt mig men det blir bra...


Tänk vad bra man har det!

I måndags fick trollungarna sova i Pilbo hos mormor o morfar så jag Pontus kunde ta igen lite sömn. Jag sov nästan 12 timmar! Jag sov som en sten, tror inte jag vänt mer än en enda gång i sängen. Det var så välbehövligt! I början trodde jag att det skulle vara jättejobbigt att lämna bort tjejerna men det går faktiskt bra! Jag vet att tjejerna har det bra o har roligt :) Dom leker med hundarna, tittar på morfars jättestora tv, bada balja, ute o åker vagn o massa annat skoj :) Dom sover till o med bättre i Pilbo än hemma! Det kanske är för tyst hemma? Hos mormor o morfar hörs hundarna, TVn o prat eftersom det är en enplansvilla. Vi ska prova ställa in en radio på låg volym i tjejernas rum få se om det gör nån skillnad.

Tack bästa mormor o morfar!
Och moster såklart ;)
Sötaste tossingarna <3

Man blir ganska larvig när det kommer till sina barn. Allt blir så gulligt o pluttinuttigt :) Därför måste jag visa Sagas supersöta tår.. Hennes vänstra pek o långtå är lite ihopväxta, ser ni? Världens sötaste tossingar tycker hennes knasiga mamma ;)


Hej vad det går!

Nu har vi två tjejer som kryp/crawlar för fulla muggar... Saga har det varit fart på några veckor men i början av den här veckan fattade också Lova galoppen :)
Så nu är livets lugna dagar förbi.. Sätter man ner dom på ett ställe hinner man knappt blinka innan dom är nån annanstans.. Norpans kattmat är barnsäkrad med en stol, toadörren måste numera vara stängd, dvdn fungerar inte längre som den ska sen nån varit där o pillat.. Jag tror jag blir gråhårig!


Hoppeliskutt!

Nu har vi plockat fram varsin hoppgunga åt tjejerna o jisses vad kul de hade! Det var lite svårt att veta hur man skulle göra så först sprang tjejerna bara runt o skrattade men sen fick de kläm på hoppandet :) Stora tjejerna!


Mera mat!

Idag fick Calle o Peace äntligen träffa snyggingen på andra sidan staketet på riktigt. Det började bli lite dåligt med bete på blötåkern där grabbarna har gått o likaså i hagen där Lucette gått med kalvarna så Pontus har satt en ny hage ner mot sjön. Calle blev så glad över den nya hagen med massa mat att han hann galoppera tre varv innan han kom på att Lucette o Peace stod o lärde känna varandra. Det blev lite pip, tjut o några sparkar sen blev det ett riktigt race innan alla tre ställde sig o betade :) Roligt att se att de kom så bra överens direkt!


Soffhäng med morfar

Titta på tv med morfar i Åg tyckte Saga var jättemysigt :)


Plaska plaska!

Lina lyckades fånga Lova mitt i leken! Saga är lite mer försiktig i vattnet men Lova röjer som aldrig förr när man sättet henne i badbaljan eller tar med henne in i duschen :) Sjön var inget undantag det heller... Som synes!


En sommardag på Höganäs

Idag på fm fick jag ett sms av min fina vän Lina som undrade om inte jag o tjejerna skulle följa med till stranden o mysa med henne o familjen. Inbjudan hade inte kunnat komma mer passande eftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle hitta på med tjejerna idag. Blir så glad när nån tänker på den här tokiga tvillingmamman :) Lina fixade lunch o fika så det var bara att packa badkläder, ungar o åka.

Strålande sol, svalkande (läs iskall) sjö o trevligt sällskap gjorde det här till en härlig dag :)

Lova o Saga tassade modigt ut i vattnet o verkade inte det minsta bekymrade om vattentemperaturen ;) Lova plaskade som en galning o båda tyckte att det var skoj o bada!

Pappa Pärlan o Alva

Myspys på stranden

Tack Fam Erks/Söderström för en härlig dag! 


Jag blir gaaaalen...

Jag känner att ett nervöst sammanbrott är nära, riktigt nära. Vi har haft det riktigt tufft ett tag här hemma o jag vet inte hur mycket mer jag orkar med. Det är dom här nätterna... I vanliga fall vaknar Lova ett par ggr per natt, vilket är ok medans Saga vaknar varannan timme eller så. Ibland räcker det att man stoppar i nappflaskan i munnen på dom så somnar dom om, ibland är det lite buffningar på rumpan, vyssande o killande på ryggen som behövs men ibland vaknar dom mitt i natten o är pigga! Det ska lekas, luggas i hår, rullas runt o bråkas... Då kan man hålla sig för skratt kan jag lova. Men allt det här har ändå inte känts allt för farligt. Tills i början av den här veckan... Då började tjejerna vakna var TJUGONDE minut! Du hann trösta o natta en, lägga dig igen o knappt blunda innan nästa började gråta. Jag o Pontus hjälps åt så gott vi kan men situationen börjar kännas ohållbar... Jag går snart sönder! Vi har jättefina familjer som ställer upp som barnvakter så jag o Pontus får ta igen lite sömn men det är ju en kortsiktig lösning. Flickorna måste ju börja sova på nätterna! Tror nästan dom får flytta ut i gästrummet (ligger intill vårat) snart.. Om det är så att dom hör oss när vi vänder oss i sängen eller så. I gästrummet kan vi också ställa sängarna en bit i från varandra så kanske dom inte störs av den andra... Nått annat vet jag inte om vi kan göra. Känns som vi provat de mesta!

Förslag, någon?


Home is where your heart is!

Kan man bo underbarare?! Inte konstigt att man får hemlängtan bara man åker till affären ;)


Trött Sagis..

Det var en liten Saga som vägrade sova sista middagsluren igår. Vilket gjorde att hon var så trött att hon somnade medans Pontus gav dem kvällsgröten.. Lova såg helt förvånad ut när syrran helt plötsligt började snarka bredvid henne! Sötungarna 💜


Mamma o Saga bus ❤


Grillkväll :)


En sommardag?

Vart tog sommaren vägen?! I förrgår var det soligt, varmt o skönt :) Jag o tjejerna myste runt på gården med solhattarna på.. Saga i bärsele o Lova på höften :

Men igår vräkte regnet ner, vindarna ven o plötsligt kom det... Hagel stora som ärtor!? Aj! Sommaren 2012 är ju ett skämt... Nej ska det hålla på så här kan det lika gärna bli vinter direkt


RSS 2.0