Sicken dag...

Idag var planen hela lilla familjen skulle åka till Lassols gård med Lucette. Det är ju dags att betäcka henne nu :) Men våran plan sprack rejält när Saga i natt började kräkas.. Vi trodde att vi skulle komma åka ändå men när frukosten kom upp lika snabbt som den kom ner förstod vi att det var kört... Ett samtal o 20 min senare kom världens bästa faster o farbror hit ❤ Saga fick bli ompysslad o Lova fick följa med mig o Pontus. Först ville inte Lussan inte bli hämtad i hagen sen ville hon inte kliva på transporten.. Gaaaah! Sena var vi också... Men efter att matte ilsknast till lite o visat vem som bestämde så gick hon lydigt in!
På lassols visade undersökningen att hon inte var riktigt redo för semin. Så hon får vara kvar några dagar så dom kan hålla koll på henne... Hoppas att hon kommer igång snart!

Saga har nu inte kräkts på 12 timmar. Hoppas att det är över! Så hemskt att se sitt barn gråta förtvivlat för att hon är hungrig o törstig för att nästa sekund kräkas upp allt... Usch! Lilla hjärtat ❤

Saga o pappa sover middag i hammocken ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0